Na ndiqni edhe në

Arkiv

Kate Middleton flet për sëmundjen, nga e cila vuajti gjatë shtatzënive

Kate Middleton flet për sëmundjen, nga e cila vuajti gjatë

Dukesha e Kembrixhit ka zbuluar se ajo përdorte teknika hipnobiruese të ndërgjegjes dhe meditimit për të kapërcyer sëmundjen e rëndë të mëngjesit.

Kate Middleton vuante nga hiperemesis gravidarum, e cila shkakton të vjella, gjatë shtatzënisë.

Në intervistën e saj të parë në podcast, ajo tha që kjo sëmundje nuk të linte të shijoje periudhën e bukur të shtatzënisë.

Ajo tregon se provoi çdo metodë për ta kapërcyer këtë, deri sa kuptoi rëndësinë e mendjes mbi trup.

Kate thotë: "Kur isha shumë sëmurë, kuptova se meditimi, ushtrimet me frymëmarrjen dhe gjëra të tilla, kishin një fuqi të jashtëzakonshme. Këtu kuptova edhe se mund ta vija nën kontroll këtë sëmundje, dhe të përshtatesha në mendime, edhe gjatë punës."/K.C/dritare.net