Jonida Maliqi ka një lajm te mirë

Nëse hapni Instagramin apo rrjetet e tjera sociale do të kuptoni që trendi  më i  fundit i vipave shqiptarë është veganizmi. Një stil jetese që po rrëmben, shumë personazhe të njohura dhe jo vetëm. E fundit që iu bashkua këtij stili in, në ushqim dhe mënyrë jetese është vajza më sharmante e Instagramit, Jonida Maliqi e cila nuk ka mundur t’i rezistojë “Veggies Tirana”, i vetmi  vend që ofron dietë vegjetariane dhe vegane në kryeqytet.  Në një stinë që shumë prej nesh nuk dinë si të ushqehen, Jonida Maliqi ka zgjedhur padyshim jo vetëm dietën më të shëndetshme, por edhe  dietën që të ruan përjetësisht rininë dhe sensualitetin. Kur sheh pozat e fundit të Jonides në insta, nuk kupton ç’nevojë ka ajo të përmirësohet.

LEXO DHE :  Digjen 500 rrënjë ullinj në Fier, pronarja kërkon dëmshpërblim

Por pyesni atë vetë, që na tregon nëpërmjet një postimi në Instastory, se ka zgjedhur të ndjekë dietën në ““Veggies Tirana”.  Si duket edhe ajo nuk i ka rezistuar Inës, themelueses  së “Veggues Tiirana”, e cila ka sjellë trendin më të shëndetshëm në Shqipëri.  Dhe kur shkon Jonida, s’di ç’po pret ti që po lexon dritare.net, tani?!/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.