Jam 16-vjeçe dhe kjo është kërkesa ime për Babagjyshin!

Nga Ilva Avdiaj

Përshëndetje Rudina!
Sot isha me mamanë time te shtëpia e fëmijëve “Zyber Hallulli” pasi pamë emisionin tuaj.

Aty takuam Artin, një djalë i vogël, i cili nuk ka asnjë nga prindërit. Teksa i jepja dhuratat që kisha marrë për të shikova një gëzim të madh tek ai, sytë e tij plot dritë, që dikush erdhi aty për të. Nuk di sesi ta përshkruaj atë moment me fjalë.
Dëshira ime më e madhe nuk është asgjë materiale për Vitin e Ri. Dëshira ime më e madhe është që t’i dhuroj këtij fëmije qoftë edhe për 1 natë ngrohtësinë e një familjeje.
Do të doja më shumë se, çdo gjë ta bëja këtë fëmijë të lumtur.
Faleminderit!/dritare.net

LEXO DHE :  Imzot Frendo thirrje politikës: Kërkoni një zgjidhje paqësore për këtë situatë!

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.