Ja si mund të kombinoheni me stil, në ditë me shi!

Gjithmonë, në ditët me shi, kemi dilema se çfarë të veshim, dhe sigurisht për vajzat që duan të kenë gjithmonë stil, dritare.net ju ka sjellë një galeri me foto sesi mund të kombinohen. Shikoni më poshtë disa nga stilet më të bukura./E.B-dritare.net

LEXO DHE :  Zyrtare/ Nuk shtyhet publikimi i Raportit të KE, në 29 maj marrim vesh progresin që kemi bërëPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.