Këto janë fotot më të veçanta, të shkrepura në kullën e Pizës!

Kulla e Pizës është një nga monumentet më të rëndësishme të Italisë dhe një nga vendet më të vizituara në botë.

Ndërtimi  i saj u bënë një tokë të paqëndrueshme dhe si pasojë, është anuar që nga viti 1178. Duke fshehur pamjen e saj të pjerrët, ndërtimi vazhdoi dhe më në fund përfundoi në vitin 1372. Janë bërë disa përpjekje për të përmirësuar pozicionin e saj, dhe për këtë arsye kulla mbeti e mbyllur për publikun që nga viti 1990 deri 2001.

LEXO DHE :  Gati për uljen e dytë në Hënë! NASA zbulon kostumet e reja të astronautëve

Aktualisht, miliona turistë e vizitojnë këtë vend dhe shumë prej tyre gëzojnë faktin që ajo është e anuar. Përkulja e kullës është një nga arsyet pse bëhen kaq shumë foto interesante aty. Shumica e fotove janë kapur në një moment të përsosur sa që kur e shikon, ti ndryshon perceptim.  Dritare.net sjell për ju një koleksion fotografish nga më të bukurat të marra nga kulla e Pizës. Në fotogalerinë e mëposhtme mund të gjeni fotot./ E.B- dritare.net

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.