Ja çfarë ndodh me fëmijën gjatë marrëdhënieve seksuale!

Nëse nuk e dini se çfarë ndodh me fëmijën gjatë marrëdhënieve seksuale, kur jeni shtatzanë. Fillimisht duhet të dini anatominë e trupi, foshnja rritet në mitër dhe lundron në një qeskë amniotike të mbushur me lëng amniotik. Veç kësaj, mitra mbrohet nga zverku, i cili është barrierë për vagjinën. Gjatë shtatzënisë, zverku hapet ngadalë. Sidoqoftë, penisi kur futet në vagjinë, me vështirësi mund ta prekë zverkun. Prapa zverkut është e vendosur mitra, pastaj qeska e amniotikut dhe foshnja. Rrjedhimisht, gjatë seksit, penisi në mënyrë të përsosur futet në hapësirën poshtë zverkut dhe mitrës. Konkluzioni? A është e mundur ta prekni kokën e foshnjës me penis gjatë seksit? JO! Kjo nuk është e mundur sepse bebja mbrohet nga zverku, mitra dhe lëngu amniotik./jd/dritare.net

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.