Ish-dëshmitari në gjyqin e Aldo Bares padit policinë: Më kërcënohet jeta

Arben Kicja, ish-dëshmitari i mbrojtur i drejtësisë ndaj procesit të Aldo Bares, ka kërkuar nga polica e Shtetit që të rikthehet në programin e mbrojtjes së dëshmitarëve, pasi sipas tij i rrezikohet jeta.

Ai ka paditur Policinë e Shtetit, pasi para një viti kjo e fundit e hoqi nga programi si dëshmitar të mbrojtur me justifikim se kishte shkelur disa herë marrëveshjen.

Më 7 gusht të vitit të kaluar dosja e tij ka kaluar në komisionin e vlerësimit për mbrojtjen e dëshmitarëve dhe ky komision ka gjykuar se Arben Kicja duhet të hiqet nga programi, pasi ka shkelur marrëveshjen.

LEXO DHE :  Ekspertë të ndryshëm e shohin shpopullimimin e Ballkanit si pasojën më të rëndë nga mos hapja e negociatave

Mësohet se Kicja ka ardhur disa herë në Shqipëri në kundërshtim me marrëveshjen, gjë që ka sjellë edhe përjashtimin e tij nga programi i mbrojtjes së dëshmitarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.