I vetmi pub, ku mund të pish një birrë krejt i zhveshur!

Ulur në një nga baret më të vjetra dhe të gjallëruara në Londër, me një gotë birrë në dorë, atmosferë relaksuese, gjithçka që mund t’ju duhet në këto momente. Vetëm se ka një ndryshim nga të tjerët, ju jeni krejt të zhveshur.

Nëse ju duket diçka e neveritshme të shohësh tjetrin apo veten të zhveshur në publik, atëherë ky pub nuk është për ju. Por për komunitetin që e adhuron këtë pub dhe trendin që ai sjell.

LEXO DHE :  Ne, vendi i Ditmirëve, të harruarit e Ballkanit

The Coach & Horses, është një institucion i Londrës që ndodhet në Soho, i licencuar, dhe lejon klientët dhe stafin të lëvizin nudo./K.C/dritare.net

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.