Hedhja e këtyre produkteve bashkë me mbeturinat, dënohet me ligj

Hedhja në kosh e disa produkteve në Amerikë përbën shkelje të ligjit. Kjo vjen si pasojë e rrezikshmërisë së lartë që kanë këto produkte për të shkaktuar zjarre apo shpërthime. Për të shmangur këto situata të rrezikshme  Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit në Amerikë jep disa udhëzime të rëndësishme. Produktet e mëposhtme në foto, ndalohen me ligj të hidhen bashkë me mbeturinat e tjera. Ata përmbajë kimikate kancerogjene me rrezik të lartë për shëndetin dhe mjedisin.

LEXO DHE :  Berisha po e rindan PD, pro ose kundër tij!

Benzina

Vaji i makinës

Gomat

Bateritë e vogla

Bateritë e makinës

Termometri/L.F-dritare.net

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.