Foto/ Gurët e ҫmuar sipas muajit të lindjes

Për çdo muaj të vitit ka një gur të çmuar, që e simbolizon atë.

Më poshtë dritare.net sjell të gjithë gurët e çmuar që i përkasin muajve, dhe ju mund të bëni dhurata të ndryshme me këto gurë për personat që e kanë ditëlindjen në një muaj të caktuar./ I.M-Dritare.net

LEXO DHE :  "Toyota Yaris", Krimet e Rënda: Basha të enjten në Prokurori

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotogalerinë ju lutem klikoni në www.dritare.net1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.