Gjendet një peshkaqen gjigant, i bardhë në Sound Long Island

Disa predatorë të oqeanit kanë gjetur një peshkaqen gjigant, të bardhë në Sound Long Island, një nga më të mëdhenjtë e gjetur në këtë zonë.
Oqearki, një grup jofitimprurës që regjistron peshkaqenët, breshkat e detit dhe kafshët e tjera detare, e zbuloi peshkaqenin jashtë brigjeve të Greenwich, Connecticut, të hënën. Në vitin 2016, Oqearki gjurmoi një peshkaqen të madh. Lloji i parë i këtij peshkaqeni që vizitoi këtë zonë është mashkull. Ai u gjurmua për herë të parë në bregun e Nova Scotia, ndërsa më 20 maj doli në breg të Sound Losng Island, informon dritare.net

LEXO DHE :  Jepuni burrelasve të hanë e të pinë, lërini stadiumet/Rama replikon me komentuesit


Peshkaqeni udhëtoi nga Nova Scotia, në Gjirin e Meksikës përpara se të kthehej në veri.
SeaWorld, një partner i Oqearki-t, e quajti Cabot peshkaqenin, emri i eksploruesit italian, John Cabot./K.C/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.