Fundjava e vipave në foto

Fundjava shfytëzohet nga të gjithë për të pushuar, dhe për të kaluar momente relaksi pranë familjeve e më të dashurve pas një jave të lodhshme në punë.

Edhe vipat shqiptarë, disa me familje, disa me shoqërinë, brenda dhe jashtë vendit zgjedhin që fundjavat t’i kalojnë sa më bukur.

LEXO DHE :  Studimi/ Sa kohë i duhet një të riu në Shqipëri, për të gjetur punë!

Dritare.net, sjell më poshtë fundjavën e vipave përmes fotove që ato kanë publikuar në Instagram./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotogalerinë ju lutem klikoni në www.dritare.net

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.