Foto e video nga festa e Hysenbelliu Group

Foto nga Gëzim Domi

Hysenbelliu Group organizoi këtë javë festën e ditëlindjes së themeluesit të tij, Irfan Hysenbelliu.

Të ftuar nga News 24, Gazeta Panorama, Ballkan Web, Gazeta Shqiptare, Birra Korça, Prestige Resort, Kolegji Universitar Luarasi, Erjon ShPK dhe gjithë ndërmarrjet Hysenbelliu ishin bashkë në restorantin me in të kryeqytetit, Tribe, për të ndarë një drekë-darkë, së bashku dhe festuar për arritjet e grupit më ndikues mediatik në vend, që ka mbledhur bashkë jo vetëm emrat më të njohur, gazetarët më të mirë në vend, por edhe ka audiencën me konkurruese,  emisionet me ndërvepruese, lajmet më të besueshme, gazetat më të shitura e më të rëndësishme në treg dhe sigurisht sipërmarrjet me konkurruese të turizmit e ndërtimit./dritare.net

LEXO DHE :  Taulant Balla: Meta, Basha e Kryemadhi i kanë borxhe Shqipërisë. Në Bulevard, peligrinazhi i të korruptuarvePËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.