Foto unike të fiseve më të izoluara në botë, që nuk i keni parë asnjëherë!

Ne shpesh herë e nënvlerësojmë fajtin sa e madhe dhe e bukur është bota në të vërtetë. Ka fise dhe komunitete njerëzish, me traditat e tyre unike, në vende dhe rajone që nuk mund kemi dëgjuar asnjëherë se çfarë mund të ndodh atje.

Fotoreporterja britanike, Jimmy Nelson, ka mundur të shkrep fotografitë më fantastike të disa fiseve më të izoluara në botë. Do ju duket e pamundur se çfarë jete bëjnë këta njerëz në botë, si jetojnë, si vishen, çfarë stili të çuditshëm kanë, por të gjitha këto janë traditat e tyre.

LEXO DHE :  Jep dorëheqjen ministrja e kabinetit May, Andrea Leadsom

Nëse ne marrim ide prej shtëpive më të famshme të modës në botë, këta njerëz në këto komunitete kanë modën e tyre unike, dhe nuk bëhen uniformë me shumicën. Shikoni në galerinë më poshtë fotot fantastike nga Nelson, në botë./A.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.