Foto unike, që nuk kanë asnjë lidhje me fotoshopin

Një fotografi të mirë nuk i nevojitet pozicioni i duhur, ndriçimi dhe efektet vizuale, për të bërë një foto të mirë, por vetëm një kamera dhe momenti i duhur. Dritare.net ju sjell në galerinë më poshtë, disa foto nga fotografë profesionistë, që kanë kapur momente unike në jetën e përditshme. Shikojini./E.B-dritare.net

LEXO DHE :  5 mënyra të thjeshta si të luftoni lodhjen


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.