Foto/ Të rinjtë e PD-së me arkivol përpara Ministrisë së Shëndetësisë

Të rinjtë e Partisë Demokratike kanë vendosur që Ditën e Rinisë të organizojnë protesta para ministrive, që sipas tyre kanë bërë padrejtësira ndaj shqiptarëve. Sipas tyre, një nga ministritë është edhe ajo e Shëndetësisë, ku ata kanë protestuar kundër reformave të Ilir Beqajt në shëndetësisë.

LEXO DHE :  Foto/ Veshjet e viteve ’70 u rikthyen, shihni stilet më trendi!

Ata kanë gjetur edhe një formë të veçantë proteste, ku në shenjë simbolike të rinjtë e FRPD mbanin në duar një arkivol, për të përcjellë mesazhin se ‘shëndetësia vdiq’.

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.