Foto/ Rregullat që zbaton çdo fëmijë mbretëror!

Familja mbretërore është e ndërtuar mbi traditën dhe vlerat që janë mbështetur për breza, me çdo anëtar të familjes që është i përgatitur mirë se, si të sillet dhe si duhet të bashkëveprojë me publikun. Këto principe dhe parime anëtarët e familjes mbretërore duhet t’i mësojnë qysh kur janë fëmijë. Nga princi Uilliam si fëmijë i vogël, te princesha Charlotte sot duke kërkuar gjyshen e saj, mbretëreshën Elizabet për udhëzime, dritare.net ka sjellë disa udhëzime, përshëndetje dhe parime që mbretërorët duhet me doemos  t’i mësojnë dhe zbatojnë.

LEXO DHE :  Revolucioni që po u ha kohën, bijëve të vet

Si të luajnë polo

Si të luajnë polo

Për më shumë klikoni në fotogalerinë më poshtë!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.