Foto qesharake/ Kur diplomën e Inxhinierisë së Ndërtimit, e merr me para!

Shkolla e Inxhinierisë së Ndërtimit është vërtet një nga degët më të vështira, por pavarësisht kësaj, shumë studentë e zgjedhin.

Gjithmonë, ka studentë që mësojnë dhe përfundojnë studimet me nota që i kanë marrë vetë, por ka dhe nga ata studentë që gjithmonë kanë kopjuar në provime, ose kanë blerë diplomën me para.

LEXO DHE :  Çantat që duhet të blini patjetër këtë sezon!

Dritare.net do ju tregojë disa nga gabimet më fatale që kanë bërë inxhinierët e ndërtimit. Rezultati i tyre është vërtet qesharak. Mos e humbi galerinë më poshtë, Janë foto që tregojnë çfarë ndodh kur paguan për të marrë një diplomë./E.B-dritare.net

Vëmendje: Nëse nuk ju shfaqet galeria më poshtë, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.