Foto/ Pastrojnë rrugën pas protestës, studentët: Jemi shembullorë, jo katranjosë

Pasi protestuan para Ministrisë së Arsimit, në mbyllje studentët kanë pastruar rrugën ku ishin vendosur. Megjithëse kur protestuan hodhën letra higjienike, apo sende  të tjera drejt Ministrisë, protestuesit janë kryer për t’i marrë, e hedhur në kosh.

LEXO DHE :  Horoskopi i datës 25 maj 2019

Ndërkohë, njëri nga studentët, është shprehur: “Ne jemi shembullorë, se ata mund të thonë se jemi katranjosë, por jemi shembullorë. Nuk mund t’i ndalojmë të gjithë, e kam për vezët. Por them se jemi shembullor.”/K.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.