Foto/ Nuk është Holanda, por Devolli

 

Të gjithë mund të mendojnë se këto pamje vijnë nga fushat me lule të Holandës, apo ndonjë vendi tjeër, por jo. Këto foto janë bërë në fshatin Vranisht të Devollit, aty ky fermerët mbledhin lule cicani

LEXO DHE :  Gratë kurde u shkruajnë grave në mbarë botën: Na ndihmoni, ne do të luftojmë deri në fund!

Ciani njihet ndryshe me emri lulekina ose kokoçeli. Përdoret për kurimin e disa sëmundjeve. Ajo i përket familjes botanike të margaritave dhe rritet gjatë gjithë vitit./ I.M-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.