Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto mahnitëse që tregojnë se graviteti mund të sfidohet!

Foto mahnitëse që tregojnë se graviteti mund të sfidohet!

Graviteti është i vështirë të sfidohet, por ja që disa kafshë, sende dhe natyra, ja kanë dalë!

Dritare.net ju sjell disa foto që do ju bëjnë të kuptoni se asgjë nuk është e pamundur. Shikoni galerinë më poshtë./I.M-dritare.net