Foto/ Logjika thyen kufinjtë!

Disa njerëz ndjekin rregullat, disa i thyejnë ato disa të tjerë dinë ti krijojnë vetë. Ndonjëherë duke bërë gjëra siç duhet të bëhen nuk do të thotë se është zgjidhja e problemit. Të gjithë e kemi provuar ndjesinë që kemi pasur kur kur kemi arritur të bëjmë diçka mirë. Por kjo arrihet duke mos dëgjuar asnjë njeri tjetër, por vetëm duke ndjekur zemrën tënde.

LEXO DHE :  Të refuzuarit e mëdhenj të Perëndimit, që bëjnë si të gëzuar

Dritare.net ka gjetur disa fotografi të njerëzve që ose kujdesen çuditërisht shumë ose nuk arrijnë të kuptojnë cila është normale./A.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.