Foto/ Ja shtetet që nuk kanë ushtri, mes tyre anëtare të NATO-s!

Ushtria shërben për mbrojtjen e vendit nga faktorë të jashtëm, por edhe për ruajtjes e stabilitetit të brendshëm.

Disa shtetet nuk kanë ushtri dhe sigurinë ua garantojnë shtetet e tjera. Disa e kanë hequr ushtrinë për shkak të përplasjeve civile që kanë ndodhur në vend dhe disa të tjera për shkak të kostove të larta.

LEXO DHE :  Edhe Bleona Qerreti aktore, pjesë e filmit Falco

Në fotogalerinë më poshtë gjeni 10 shtete që nuk kanë ushtri./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë galerinë e plotë klikoni në www.dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.