Foto/ Ja 30 shtetet më të pasura në botë. Vendet e para, surprizuese!

16- Suedia me 51,264 dollarë për banorë

Që një shtet të ketë mirëqenie, dhe të llogaritet se sa i pasur është, një ndër elementët kryesorë matës, është fuqia blerëse që kanë qytetarët e këtij vendi.

Në fotogalerinë më poshtë do të zbuloni 30 shtetet më të pasura në botë, llogaritur në shpenzimet mesatare për banor në vit.

LEXO DHE :  Ministrja Manastirliu: Pushuesit që duan kujdes shëndetësor të telefonojnë '127'

Siç mund të shihet në galerinë e mëposhte, vendet që kryesojnë listën janë kryesisht vende që prodhojnë sasi të mëdha nafte./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotot e mëposhtme klikoni në www.dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.