Foto/ Disa raste kur evolucioni ka shkuar keq!

Teknologjitë e reja kanë sjellë transformime të mëdha në botën ku ne jetojmë. Çdo ditë vijnë ndryshime madhore dhe transformime nga më të ndryshmet, në të gjitha fushat e jetës.

Përveç gjërave që ne jemi falënderues që i kemi, ka dhe gjëra të cilat nuk kanë shkuar edhe aq mire. Evolucioni ka ecur keq jo në pak raste.  Dritare.net ju sjell në galerinë më poshtë disa foto ilustruese të botës. Mos i humbisni!/E.B-dritare.net

LEXO DHE :  Petrit Vasili me gjuhë të ashpër: Mirënjohje për horrat në Shkodër, që sot dolën fytyrëzbuluar

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria më poshtë, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.