Foto/ Dasmat jo gjithmonë janë përsosura, ndonjëherë shkrepjet shkojnë dëm

 

Dasma është  dita më e veçantë si për vajzat dhe për djemtë, dhe momente nga dasma kemi fatin që i ruajmë dhe i kujtojmë përmes fotove. Por ndonjëherë jo çdo gjë shkon ashtu siç duam .  Ndryshe nga fotot e përsosura të duam të kemi, këto foto tregojnë një varg të gjatë të fatkeqësive të dasmës. Është ndoshta një rast i rrallë kur albumi i dasmës së një çifti është plotësisht i përsosur dhe përdoruesit e internetit vazhdojnë të ndajnë ngjarjet e tyre duke treguar se si ceremonitë e tyre të dasmës shkuan kaq keq.

LEXO DHE :  Perëndimi arriti të izolojë Sali Berishën nga opozita

Dritare.net  ka përgatitur një koleksion me foto  të dasmave më qesharake që ka dështuar në çdo shkrepje të fotove./A.C-dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.