Foto/ A do të guxonit ta provonit një ulje në këto aeroporte!

Aeropirti Gisborne, Zelanda e Re

Në botë ekzistojnë mjaft pista avionësh jo shumë komode për ulje.

Në fotogalerinë më poshtë do të mund të gjeni dosa aeroporte, ku ulja e avionëve është vërtetë drithëruese.

Për më tepër shihni fotogalerinë më poshtë./ I.M-Dritare.net

LEXO DHE :  Ide kreative si të përdorni arkat e drurit!

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotogalerinë e plotë klikoni në www.dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.