Foto/ 16 ushqime që po na vrasin ngaladë

1. Salcë domatesh të konservuara - Salca e konservuar e domates është një vrasës i heshtur. Është një burim i fshehtë i sheqerit dhe kurrë nuk do t`ju shkojë në mendje se kjo mund të çojë në rritjen e rrezikut të obezitetit, diabetit, sëmundjeve të zemrës dhe madje edhe prishjes së dhëmbëve.

Dietat tona të përditshme dhe ushqimet e pakontrolluara janë në shumë raste mjaft të dëmshme.

Disa nga ushqimet që i përdorim çdo ditë, çojnë në presion të lartë të gjakut, kolesterol të lartë, sëmundje të zemrës, diabet, madje edhe kancer

LEXO DHE :  Rilindja Urbane e Krumës nuk e ndal hemorragjinë drejt Mbretërisë së Bashkuar

Por kush janë ushqimet që duhet të duhet të bëjmë kujdes kur i hamë?
Shikoni fotogalerinë më poshtë./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotogalerinë ju lutem klikoni në www.dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.