Euro 2020/ Ndahen grupet dhe datat, ja kur do të luhen ndeshjet!

Pasi u ndanë të gjitha grupet dhe vazot e ndeshjeve për Euro 2020-n, janë zbuluar edhe datat se, kur do të zhvillohen ato. Të gjitha këto ndeshje do të luhen brenda 2019-s, në mënyrë që në fund të vitit, nga 10 grupet të dalin emrat e 2 vendeve të para të secilit për të formuar 20 emra të pjesëmarrësve në turne.

Më poshtë keni grupet dhe datat e ndeshjeve.

Grupi A

1- Angli

2- Republika Çeke

3- Bullgari

4- Mali i Zi

5- KOSOVA

Grupi B

1- Portugali

2- Ukrainë

3- Serbi

4- Lituani

5- Luksemburg

Grupi C

1- Holanda

2- Gjermani

3- Irlanda e Veriut

4- Estonia

5- Bjellorusi

Grupi D

1- Zvicra

2- Danimarkë

3- Irlanda

4- Gjeorgjia

5- Gjibraltar

Grupi E

1- Kroacia

2- Uells

3- Sllovakia

4- Hungaria

5- Azerbajxhan 

Grupi F

1- Spanja

2- Suedi

3- Norvegjia

4- Rumania

5- Ishujt Faroe

6– Malta

Grupi G

1- Polonia

2- Austria

3-  Izrael

4- Sllovenia

5- Maqedoni

6- Letoni

Grupi H

1- Franca

2- Islandë

3- Turqi

LEXO DHE :  Për herë të parë në histori, kurorën e të gjithë kompeticioneve të Misseve e mbajnë vajzat me ngjyrë

4- SHQIPËRIA

5- Moldavia

6- Andora

Grupi I

1- Belgjika

2- Rusia

3- Skocia

4- Qipro

5- Kazakistan

6- San Marino

Grupi J

1- Italia

2- Bosnje-Hercegovinë

3- Finlanda

4- Greqia

5- Armenia

6- Lihteshtejn

 

VAZOT

VAZO 1
Angli, Holandë, Portugali, Zvicër, Belgjikë, Kroaci, Francë, Itali, Poloni, Spanjë

VAZO 2
Austri, Bosnjë Hercegovinë, Republika Çeke, Danimarkë, Gjermani, Islandë, Rusi, Suedi, Ukrainë, Uells

VAZO 3
Bullgari, Finlandë, Izrael, Irlandë e Veriut, Norvegji, Irlandë, Skoci, Serbi, Sllovaki, Turqi

VAZO 4
SHQIPËRIA
, Qipro, Estoni, Gjeorgji, Greqi, Hungari, Lituani, Mali i Zi, Rumani, Slloveni

VAZO 5
Armeni, Azerbajxhan, Bjellorusi, Ishujt Fare, Maqedoni, Gjibraltar, Kazakistan, KOSOVË, Luksemburg, Moldavi

VAZO 6
Andorra, Letoni, Lihtenshtejn, Maltë, San Marino

DATAT

Ndeshja 1    21–23.03.2019
Ndeshja 2    24–26.03.2019
Ndeshja 3     7–8.06.2019
Ndeshja 4    10–11.06.2019

Ndeshja 5     5–7.09.2019
Ndeshja 6     8–10.09.2019
Ndeshja 7     10–12.10.2019
Ndeshja 8      13–15.10.2019
Ndeshja 9      14–16.11.2019
Ndeshja 10    17–19.11.2019

Nga Liga e Kombeve:

Gjysmëfinale play-off      26–28.03.2020
Finale     29–31.03.2020/K.C/dritare.net

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.