Është 21-vjeç, pa shkollë të lartë, por drejtor financash në komunën e Kosovës

Sinbad Sonki ne te mjate, Qendron Kastrati ne mes
Sinbad Sonki ne te mjate, Qendron Kastrati ne mes

 

Kryetari i Komunës së Kamenicës,në Kosovë, Qëndron Kastrati ka emëruar 21-vjeçarin, Sinbad Sonki drejtor të financave në institucionin që udhëheqë ai.

Sonki, është drejtori më i ri i Komunës së Kamenicës, ndërsa pa përvojë punë dhe vetëm me shkollë të mesme të mjekësisë, beson se ai do të sjellë ndryshime në këtë drejtori.

LEXO DHE :  Ambasada amerikane: Ja si reforma në drejtësi do të sigurojë çdokënd të jetë i barabartë para ligjit

Opozita në këtë komunë, e ka kundërshtuar këtë emërim në njërën nga drejtoritë më të rëndësishme të institucionit, dhe e sheh atë si joseriozitet nga ana e kryetarit.

Përkatësia etnike rome e Sinbad Sonkit, ishte një ndër arsyet që Kastrati emëroi atë drejtor të Financave 21-vjeçarin./ I.M-Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.