Emisioni Dritare- Zgjedhja e Prokurorit të Përgjithshëm | Pj 3

Në këtë pjesë të tretë të emisionit #DritaremeRudinën, në Vizion Plus do të ndiqni një intervistë me avokatin rumun Codru Vrabie, i cili prej 15 vitesh, mbulon çështje të sistemit të drejtësisë, mirëqeverisjes dhe korrupsionit. Çfarë arriti Rumania, veç arrestimit për korrupsion të ish kryeministrit të saj dhe dhjetëra politikanëve të rëndësishëm? Çfarë ndikimi pati reforma në jetën e përditshme të qytetarëve rumunë? Sa kohë zgjati dhe çfarë po ndodh tani, në Rumani.
Këto shpjegon në #DritaremeRudinen, Vrabie, i cili tashmë punon me shoqatën “Funky Citizens” posaçërisht për çështjet që lidhen me mirëqeverisjen, reformën në sistemin gjyqësor dhe në administratën publike si edhe luftën kundër korrupsionit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.