Emisioni Dritare- Zgjedhja e Prokurorit të Përgjithshëm | Pj 2

Këtë të hënë në #DritaremeRudinën, në Vizion Plus, folëm për çështjen e kryeprokurorit. Palët politike nuk gjejnë konsensus për zgjedhjen e tij, madje opozita thotë se nuk I ka mbaruar ende afati, pasi nuk e thotë Kushtetuta diçka të tillë. Të ftuarit në studio, Çlirim Gjata dhe Vasilika Hysi sqarojnë më se miri se çfarë do të ndodhë me zgjedhjen e prokurorit të përkohshëm.
Në një intervistë për #DritaremeRudinën, reporterja kroate Ana Raic Knezevic, me eksperiencë mbi 20 vjeçare në fushën e sigurisë dhe reformës në drejtësi, do të tregojë se çfarë ndodhi në Kroaci me nisjen e reformës në drejtësi. Në çfarë pike janë sot dhe veçanërisht çfarë duhet të mësojnë shqiptarët prej përvojës kroate.
Për më shumë ndiqni pjesën e duyt të emisionit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.