Emisioni Dritare- Zgjedhja e Prokurorit të Përgjithshëm | Pj 1

Këtë të hënë në #DritaremeRudinën, në Vizion Plus, folëm për çështjen e kryeprokurorit. Palët politike nuk gjejnë konsensus për zgjedhjen e tij, madje opozita thotë se nuk I ka mbaruar ende afati, pasi nuk e thotë Kushtetuta diçka të tillë. Të ftuarit në studio, Çlirim Gjata dhe Vasilika Hysi sqarojnë më se miri se çfarë do të ndodhë me zgjedhjen e prokurorit të përkohshëm.
Ndërkohë, në #DritaremeRudinën intervista të realizuara me ekspertë nga Rumania dhe Kroacia, për të treguar se si e kanë zgjidhur ata një problem të tillë si Shqipëria. Për më shumë ndiqni pjesën e parë të emisionit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.