Emisioni Dritare – Përmbytjet, kush e paguan faturën | Pj 2

Në #DritaremeRudinën në Vizion Plus, folëm për përmbytjet në Shqipëri dhe dëmet e shkaktuara. Të ftuar: Suzana Jahollari- prefekte e Tiranës, Edvin Libohova- drejtori i shoqatës së Siguruesve, Ornela Liperi- Revista Monitor, Mentor Kikia- kreyredaktor i Klan Plus, Erindi Bejko- drejtori i Emergjencave Civile Tiranë. Ndiqni më poshtë pjesëne dytë të emisionit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.