Emisioni Dritare- Gëzuar Krishtlindjet me një urim për turizmin!

Këtë të hënë në #DritaremeRudinën, ishte i ftuar ministri i Turizmit, Blendi Klosi. Në një emision ndryshe, jashtë studio, Klosi foli për turizmin, si një mundësi e artë për zhvillimin e Shqipërisë. Në këtë pjesë të dytë nga Gjiri i Lalzit, Klosi foli për hotelin e parë me 5 yje që po ndërtohet në Shqipëri. Sipas tij, kjo është një mundësi e mirë për zgjatjen e sezonit turistik, jo vetëm në 2 muaj, por në një shtrirje prej 6-8 muajsh. Klosi tha se ndërtimi i këtij hoteli do të rrisë numrin e turistëve dhe do të ndihmojë zhvillimin e zonës, pasi produktet që prodhohen në zonat përreth, do të shiten në komplekset turistike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.