Eleni nuk jeton më

Eleni nuk jeton më. Nuk jeton më sepse tha “Jo”. Eleni nuk jeton më, sepse kishte mësuar të vendoste ajo vetë për trupin dhe dëshirat e saj. Eleni nuk jeton më, sepse dy burra vendosën të mos dëgjojnë “Jo-në” e saj.

Eleni u dhunua dhe u përdhunua, jo nga një shqiptar e një grek, siç thonë mediat, por nga dy kriminelë, se e keqja nuk ka kombësi. Eleni nuk jeton më, se pas dhunimit dhe përdhunimit, pas përgjërimit ta linin në një spital, ata i lidhën këmbët dhe e hodhën të gjallë në det, ku u mbyt.

LEXO DHE :  Presidenti, garant i shkeljes së Kushtetutës!

Eleni nuk jeton më, por vazhdon të vritet çdo ditë, nga të gjithë ata që thonë “Pse doli me ta? Ajo e ka fajin”, “Si të bësh do të pësosh” etj. Eleni ishte studente. Eleni ishte vetëm 21 vjeç…/Marrë nga Facebook, “Feminizmi shqiptar”/K.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.