E plotësuat lotarinë amerikane? Ambasada jep njoftimin e rëndësishëm

E plotësuat lotarinë amerikane? Nëse ende nuk e keni plotësuar, Ambasada Amerikane ka një njoftim të rëndësishëm për ju. Përmes një postimi në Facebook, Ambasada njofton se, ju duhet të vendosni një foto të re, ose të gjashtë muajve të fundit.

🇦🇱️ | #keshillaedites | Plotësojeni vetë formularin tuaj. Lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉 https://bit.ly/2l7myjg dhe shihni këtë video që ju tregon në shqip si të plotësoni formularin tuaj hap pas hapi 👉 https://bit.ly/2RC6zZI

LEXO DHE :  Foto/ Disa ide si ta mobiloni shtëpinë, në mënyrë moderne!

🇺🇸️ | #tipoftheday | Complete your oën application. Read this year’s DV Lottery instructions 👉 https://bit.ly/2xUgYqC and ëatch our video on hoë to apply 👉 https://bit.ly/2RC6zZI in Albanian #pyetanen #DV2020/,-njofton Ambasada./K.C/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.