Dritare- Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit/ Pj.2

Shqiptarët mes Klintonit dhe Trampit. Në studio me Grida Dumën, Delina Ficon, Gjergj Bojaxhi, Keti Bazhdarin. Një debat që i drejtohet shqiptarëve të Amerikës, një ditë para votimit të madh.
Kë do të votojnë shqiptarët e SHBA-ve, në këto zgjedhje, Tramp apo Klinton?!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.