Dritare- Protestat, vezë dhe domate/ Pj.1

Në “Dritare” për të folur për protestat dhe mënyrën e protestimit. Aktivistja Mirela Ruko tregon, përballë studentëve dhe pedagogëve, pro dhe kundër saj, çfarë ndodhi dhe pse hodhi salcë mbi Ministren e Arsimit. për të diskutuar për veprimin e Mirelës, për arsimin e lartë dhe problemet që mbart, në studi me: Redi Muçi- pedagog në UT; Mirela Ruko- aktiviste; Ervis Iljazi- pedago në UET; Vilma Beqa- presidente e qeverisë studentore, UET; Klodi Leka- aktivist. Në lidhje me Skype nga Kosova, aktivist Rron Gjinovci, për të treguar se si protestohet në Kosovë dhe çfarë rezultatesh janë arritur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.