Dritare në Turizëm- 1 tregim për turizmin kulturor/Pj.3

Semani&Apolonia, deti dhe rëra, ushqimi dhe arkeologjia. Myzeqeja, vitrina e bukur e hambarit të Shqipërisë. 6 tregime për Shqipërinë që dua, në ‘Dritare me Rudinën’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.