Dritare me Rudinën– Vrasjet e bujshme të verës/ Pj.1

Vrasjet e bujshme të verës. A ishin të sëmurë mendorë njerëzit që vranë? Cila është gjendja e shëndetit mendor në Shqipëri dhe rreziqet që i kanosen familjarëve të tyre dhe jo vetëm? Në qendër të emisionit vrasja tragjike e efektivit të FSHN-së në Shkodër, Ardian Kodra. Dritare nga Vizion Plus do të sjellë përballë dy familje shqiptare në zi. Në studio me gazetarin Enrik Mehmeti, sociologun Gëzim Tushe dhe analistin, gazetarin Arion Sulo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.