Dritare- Ditmir Bushati dhe politika e jashtme/ Pj.1

Në “Dritare me Rudinën” i ftuar Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati. Për të folur për situatën në Mqedoni, marrëdhëniet me Greqinë dhe ndryshimet në qeverinë italiane. Këtë javë Shqipëria pret lajme të mira për negociatat me BE. Sa kushte ka Shqipëria për të plotësuar dhe çfarë e pengon anëtraësimin tonë në BE? Çfarë do të ndodhë me call center dhe a duhen të shqetësohen të rinjtë? Këto dhe të tjera çështje për të diskutuar me ministrin, Si dhe një lidhje me Skype me Maqedoninë, dhe kandidatin e LSDM, Muhamed Zekiri i cili doli fitues në Haraçina.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.