Dobësohuni duke bërë seks, këto 3 pozicione do t’ju ndihmojnë!

Sidomos në qoftë se jeni femër, në marrëdhëniet seksuale me partnerin, është e rëndësishme që nëse doni të digjni kalori, është koha të ndryshoni zakonet e vjetra. Sipas Rebecca Dakin, eksperte seksi në Britani të Madhe, këto janë pozicionet që duhet të praktikoni në dhomën e gjumit për të humbur peshë.

Në këmbë

Nëse ky pozicion nuk ofron komoditetin e të ndenjurit shtrirë, atëherë do të thotë se mund t’ju ndihmojë për të humbur më shumë energji, por edhe për të forcuar muskujt, që në këtë rast përfshin thuajse shumicën e tyre.

Femra në pozicionin sipër

Është rasti klasik, kur femra është sipër dhe e bën këtë një pozicion të favorshëm për stërvitjen e muskujve të barkut dhe të vitheve.

Pozicion ‘misionari’

Në këtë pozicion lëvizjet mundësojnë kontraktimin e muskujve të barkut, por ajo që është e rëndësishme është zgjatja e raportit dhe thellimi i rezultateve në të gjithë muskujt./panorama

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.