Disa truke të vogla, që çdo vajzë duhet t’i dijë

Sfida e ditës për një vajzë, është si të vishën mirë dhe të duken të përsosura. Kjo sfidë bëhet edhe më e vështirë kur ke shumë rroba, sepse nuk di ç’të veshësh. Çështja është çfarë duhet të veshim më shpesh?  Dritare.net ju sjell disa truke që do ju a lehtësojnë punën.

Shikoni  këshillat dhe ndiqini për një jetë më të lehtë dhe më të bukur!

1. Mendoni se çfarë do vishni paraprakisht, kur të keni kohë dhe jeni të lira.

2. Gjithmonë përpiquni të visheni në varësi të kushteve të atmosferike.

3. Kurrë mos vishni taka të larta në ditë të zakonshme, apo fustan në punë.

LEXO DHE :  TgCom24: Shqipëria në modë mes jetës së natës dhe plazheve si të Karaibeve

4. Vishni rroba në masën e duhur.

5. Shmangi  rrobat e rrudhosura dhe rrobat me lëkurë kafshësh.

6. Mos vendosni aksesorë klasik, me veshje të thjeshtë.

7. Mos vishni rroba me ngjyrë të shndritshme, nëse nuk i keni provuar dhe menduar më parë.

8. Gjithmonë zgjidhni printet me kujdes, mund edhe të mos ju rrinë bukur.

9. Vishni gjithmonë të brendshme të rehatshme, që ju bëjnë të ndiheni mirë.

10. Mundohuni të vishni rroba me pëlhura natyrale, sepse janë më të rehatshme./E.B-dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.