Disa mënyra fantastike si ta bëni shefin t’ju besojë!

Krijimi i besimit mes jush dhe shefit tuaj do t’ju bëjë një punëtor të mirë dhe ka të ngjarë që kështu të ngriheni në detyrë më shpejt. Dritare.net ka sjellë për ju disa mënyra fantastike si ta bëni shefin tuaj t’ju besojë.

1- Rishikojeni përshkrimin e punës së bashku

2- Bëni veprime konkrete. Pra diskutoni qëllimet dhe idetë tuaja me shefin që janë të orientuara drejt veprimit dhe jo drejt rezultateve në mënyrë që të provoni se jeni duke bërë hapa të matshëm për të ndihmuar kompaninë.

3- Kërkoni për zgjedhje, para se të kërkoni për ndihmë. Nëse nuk gjeni, atëherë mundeni!

4- Mos i mbuloni gabimet tuaja, duke fajësuar të tjerët!

LEXO DHE :  A po e bllokon Ilir Meta SPAK-un, si Gjykatën Kushtetuese?

5- Mos e përsërit të njëjtin gabim!

6-Rikthejuni të njëjtave detyra ku keni dështuar më parë!

7- Mësoni të flisni gjuhën e shefit tuaj!

8-Bëhuni dëgjues i mirë!

9-Merrni pjesën tjetër të ekipit në anën tuaj, sugjeron dritare.net

 

10- Largoni stresin që keni! Pak stres, më shumë rezultate të mira.

11- Mendoni për të ardhmen! Mos rrini në të shkuarën, por mendoni dhe kërkoni mënyra si të ecni përpara, këshillon dritare.net

12- Paralajmëroni shefin për pengesat që priten t’ju dalin para!

13- Pyesni para se të shprehni mendimin tuaj!

14-Jini ndjekës i besueshëm!

15-Ndërpritini thashethemet!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP