Dalin në gjyq 12 të arrestuarit e operacionit “Maranaj”

Fajdexhinjtë e arrestuar janë dërguar këtë të shtunë në Gjykatën e Shkodrës. 12 të arrestuarit do të dalin sot para gjykatësve për t’u njohur me rivlerësimin e sigurisë. Fajdexhinjtë u arrestuan pas operacionit blic, të zhvilluar pak ditë më parë në Shkodër.

Të arrestuarit janë:

 1. Byrhan. Alija. 61 vjeç nga Shkodra
  2. Edi Memcaj, 33 vjeç nga Shkodra
  3.Adri Bala 22 vjeç, nga Shkodra;
  4. Artan Dragani 39 vjeç nga Shkodra
  5. Marjan Bregu 31 vjeç nga Shkodra
  6.Vinko Nikprelaj 37 vjeç lindur në Podgoricë dhe banues në Shkodër;
  7. Eduard Fusha, 38 vjeç nga Shkodra
  8. Elidon Qerimaj, 41 vjeç, nga Shkodra
  9. Pashko Vuksanlekaj, 54 vjeç nga Shkodra;
  10. Lul Sylja, 48 vjeç nga Shkodra;
  11. Naim Ahmetaj 52 vjeç lindur në Pukë dhe banues në Tiranë
  12. Ilir Sokoli/K.C/dritare.net
LEXO DHE :  Ja qytetet që kanë burrat dhe gratë më dembelë, në Shqipëri!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.