Çupi: Dy faktorët kryesorë që do të ndikojnë në zgjedhje

Gazetari Frrok Çupi i ftuar në “Arena” nga Dritan Hila në Ora News, thotë se janë dy faktorët që ndikojnë në zgjedhjet e 25 qershorit.

Pjesë nga deklarata:

Çupi: Gjithë Shqipëria ndodhet nën dy faktorë. Faktori i parë është konsumimi i qeverisë. Ky ekip qeveritar është konsumuar jashtëzakonisht dhe është shumë i papranueshëm për publikun. Faktori i dytë është marrëveshja e dy partive të mëdha për të lënë protestën dhe për të krijuar një qeveri në psikozën e njerëzve ka ndikuar mjaft.

LEXO DHE :  Për çdo shenjë astrologjike, një palë rroba banje

Si ka krijuar? Ato zona që kanë mbjellë kanabis nuk do ta kenë më. E dyta, janë ulur gjakrat, nervi për të votuar sepse është e hapur ideja që do të qeverisim me një koalicion të madh ku do të hyjë në lojë diplomacia. Votuesit e thjeshtë nuk merren me diplomaci. Në zonat e jugut qeveria ka humbur shumë vota.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.