Çipa: Studentët po trazojnë “ujin e ndenjur” të shoqërisë

Gazetari Aleksandër Çipa i ftuar në “Arena” në Ora News, thotë se nga protestat po gjenerohet një energji e re për shoqërinë shqiptare.

ÇipaUjë i ndenjur i shoqërisë po trazohet dhe po gjenerohet një energjizëm i ri. Ky vend ka nevojë për një qarkullim elitash. Së pari qarkullojnë në botën universitare. Dy janë modelet zgjedhore më të korruptuara në realitetin e Shqipërisë post-komuniste, zgjedhjet lokale dhe politike dhe zgjedhjet universitare. Ne kemi parë që strukturat kriminale kanë përkrahur kandidatë për nivele drejtuese. Studentët po gjenerojnë një frymë të re; meritokracia. Ne kemi shembur vlerat. Shtylla morale është shembur komplet dhe kjo po i bie bumerang edhe klasës politike./Ora news/

LEXO DHE :  Rama publikon qëndrimin e Mariana Kondit; Ja pse duhet një Teatër i ri!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.