Brenda Alberobellos, qytetin mahnitës italian

Alberobello ndodhet në Perugia të Italisë, dhe , mund të konsiderohet si një nga qytezat më spektakolare në botë. Kjo, për shkak të shtëpizave të veçanta që ka kjo zone.

Qyteti ndodhet në veri të italisë,  dhe falë arkitekturës së shtëpive ka fituar titullin nga UNESCO si pasuri mbretërore. Nga dy anët e rrugës ndodhen shtëpi dhe në mes ndodhet  nje rrugicë e ngushtë. Shtëpitë janë aq karakteristike saqë mund të njihen kudo./I.M-Dritare.net

LEXO DHE :  Presidenti, garant i shkeljes së Kushtetutës!


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.