Arsyet surprizuese, ja pse pëlqehet seksi oral!

Si një paralojë është i shkëlqyer dhe të gjithë e pëlqejnë, por duke u nisur nga studimet e fundit duket se ka më shumë shkencë në arsyen pse njerëzit e pëlqejnë seksin oral. “Të gjithë e dinë se qenia njerëzore ka një dëshirë të lindur për të zhbiruar në jetën e tij seksuale duke pasur si qëllim riprodhimin, por kur flasim për seksin oral gjërat ndryshojnë”, shkruhet në gazetën e riprodhimit dhe imunologjisë. Bazuar në këtë studim femrat pëlqejnë të japin seks oral sepse gëlltitja e spermës i bën të mendojnë se ndihmon trupin e tyre të njihet me ADN­në e mashkullit, shkruan Shije. Nga ana tjetër i ndihmon gratë shtatzëna sepse në këtë mënyrë trupi nuk e sheh farën e fekonduar si trup të huaj gjë e cila ndihmon në shumë çregullime gjatë shtatzanisë. Arsyeja sepse meshkujt duan të bëjnë seks oral tek një femër sipas këtij studimi qëndron në faktin e zbuluar së fundmi se femrat sa më shumë marrin seks oral, aq më pak gjasa kanë të tradhtojnë partnerët e tyre. Njerëzit kanë dhe një arsye më të fortë se të sipërpërmendurat: Sepse ndihen mirë. Dhe ndihen të lirë kur bëjnë seks oral.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.